Pelaa naisten koripalloa kesällä shortsit jalassa

Pelaa naisten koripalloa kesällä shortsit jalassa

Koripallo on monipuolinen ja tehokas harrastus, jossa pelaaja joutuu laittamaan itsensä aina likoon. Tämä tarkoittaa sitä, että koripallossa pelaaja hikoilee hyvin paljon. Hyvät varusteet ovatkin yksi tärkeimmistä asioista, jotka lajin harrastajan kannattaa hankkia. Kesällä pelaavan kannattaa pukeutua hyvään t-paitaan tai toppiin, joka hengittää hyvin eikä hierrä tai hankaa mistään. Hihattoman paidan lisäksi jalkaan kannattaa sujauttaa naisten koripalloshortsit, jotka jalassa pelaaminen on mukavaa. Naisten koripalloshortsit ovat usein melko lyhytlahkeisia, mikä mahdollistaa vapaan liikkumisen kentällä. Jos hikoilee paljon, voi otsalle vielä nakata otsapannan, joka estää hikipisaroiden valumisen kasvoille ja tekee näin pelaamisesta mukavampaa. Näiden lisäksi peliasuun kuuluvat tietenkin omalle jalalle sopivat sisäpelikengät ja hyvät sekä hengittävät pelisukat. Varustehankinnat voi tehdä urheilukaupassa tai jossakin netin verkkokaupoista. Suositeltavaa on myös tarkastella kansainvälisten verkkokauppojen tarjonta, jolloin hinnassa voi säästää useista kympeistä satasiin.

Mitkä ovat hyvät koripalloshortsit?

Naisten koripalloshortsit ovat yleensä mukavan tuntuiset ja löysät jalassa, jolloin vältytään ikäviltä hankaumilta ja nirhamilta. Kaikilla tunnetuimmilla urheiluvaatemerkeillä, kuten Nikellä, Adidaksella ja Pumalla on oma koripalloshortsi-valikoimansa, josta löytyy erilaisia värejä ja kuoseja. Vaihtoehtoja on siis lukuisia. Yleensä shortsien kangas on hengittävää, ja lahkeen pituus on hieman polven yläpuolelle. Tekniset shortsit pysyvät pidempään kuivina ja toisaalta kuivuvat nopeasti kastuessaan tai saatuaan kosteutta. Viileämmällä kelillä pelatessa voi shortsien alle laittaa urheilutrikoot tai -legginssit, jolloin pelaaminen on mukavaa säällä kuin säällä. Naisten koripalloshortsit ovat toimivat shortsit myös muissa lajeissa ja vapaa-ajalla, joten niitä voi toki käyttää myös pelikentän ulkopuolella. Moni koripalloa pelaava harrastaa myös muita lajeja, kuten kuntosalia saadakseen voimaa ja liikkuvuutta kroppaansa. Saliharjoitteluun ei välttämättä tarvitse erikseen hankkia varusteita ja koripalloshortsit ovat mukavat myös kuntosalilla!
Pukeutuminen on tärkeä osa lajia kuin lajia, olipa kyse jalkapallosta, jääkiekosta tai vaikka juoksusta. Jokaisella lajilla on omat varusteensa ja jokaisella harrastajalla tai urheilijalla on oma kriteerinsä varusteille. Kun varusteet ovat hyvät ja omien kriteereiden mukaiset, on urheileminenkin usein mukavampaa ja helpompaa. Myös koripallossa varusteita hankkiessa kannattaa punnita omia mieltymyksiään varusteiden suhteen. Tämän lisäksi kannattaa pyytää vinkkejä lajia kauan harrastaneilta sekä urheilukauppojen myyjiltä. Usein käy niin, että ulkopuoliselta saa yllättävän hyviä vinkkejä ja ajatuksia, joita ei ole aiemmin tullut ajatelleeksi. Esimerkiksi naisten koripalloshortsit näyttävät hyvin tavanomaisilta shortseilta, mutta sitä ne eivät suinkaan ole. Parhaat koripalloshortsit ovat tekniset ja hengittävät shortsit. Niissä on sopivan mittaiset lahkeet suhteessa pelaajan kehoon. Ne eivät valu pelatessa, eivätkä kiristä inhottavasti. Shortseja ja muitakin varusteita hankkiessa sovittaminen ja tuotteiden vertailu on tärkeää, jotta löytää itselleen sopivimman merkin ja mallin.

Mistä parhaat shortsit?

Kuten aiemmin on mainittu, naisten koripalloshortsit voi ostaa joko perinteisestä urheiluliikkeestä tai verkosta. Molemmilla on omat hyvät puolensa. Kivijalkakaupassa saa heti apua asiantuntevilta myyjiltä, jotka voivat suositella sopivia merkkejä ja malleja eri hintaluokissa ja eri merkeiltä. Lisäksi shortseja pääsee sovittamaan, mikä tekee tuotteiden vertailun helpommaksi. Etenkin lajissa, jossa shortsien tulee kestää hyppimistä ja pomppimista, on testaamisen mahdollisuus tärkeää. Kaupan käytävillä voi usein hieman pomppia, hyppiä ja ottaa askelia ja tällä tavoin testata shortsien istuvuuden. Perinteisissä urheiluliikkeissä valikoima on tosin usein varsin suppea. Siirryttäessä tekemään ostoksia verkkoon on valikoima usein todella laaja. Monet ulkomaiset kaupat toimittavat myös Suomeen, ja hinnat ovat usein kivijalkakauppoja alhaisemmat.

Buy Tremor and Surge Insurance

Naisten koripalloshortsit voi siis hankkia monesta eri paikasta. Mikäli sovittaminen ja konkreettinen tuotteiden vertailu on tärkeää, saattaa perinteinen kauppa olla paras vaihtoehto shortsien hankintaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että myös verkko mahdollistaa tuotteiden vertailun. Verkossa on helppo esimerkiksi vertailla tuotteiden ominaisuuksia ja ulkonäköä sekä tietenkin hintoja. Mikäli tietää tarkkaan, mitä ja millaista tuotetta hakee, saattaa verkosta ostaminen olla järkevin ratkaisu niin hinnan kuin ostamisen helppouden takia. Joka tapauksessa varusteissa kannattaa huomioida lajin tarpeet ja omat mieltymykset. Väreilläkin voi leikitellä, ja esimerkiksi punaiset shortsit yhdistettyinä mustiin urheilulegginsseihin ovat näyttävä valinta. Joukkueilla voi olla myös omat pelivarusteensa, joita käytetään varsinaisissa peleissä. Harjoituksissa kannattaa kuitenkin käyttää omia varusteita, jolloin pelivaatteet eivät turhaan kulu ja pysyvät hyvässä kunnossa varsinaisia pelejä varten. Aina kannattaa myös varata muutama vaihtovaate ja shortseja voikin hankkia useampi kappale kaappiin.